Schrijf voor mij

Hallo!

Ik ben blij dat je mijn blog hebt bezocht en geïnteresseerd bent in de mogelijkheid om een ​​artikel te publiceren. Neem even de tijd om de hele pagina te lezen, aangezien deze duidelijk ons ​​beleid, het indieningsproces en het type inhoud dat we accepteren, uitlegt.

Ik bied je aan om een ​​interessant onderwerpartikel op mijn website te publiceren. Voordat u publicatie aanvraagt, raden we u aan de publicatieregels te lezen om een ​​goed en nuttig artikel voor lezers voor te bereiden.

Publicatievereisten:

 1. Uniek: het artikel moet 100% originele inhoud zijn en nergens eerder zijn gepubliceerd. Plagiaat is niet toegestaan. Ik zal niets plaatsen dat al ergens anders is geplaatst.
 2. Lengte: De lengte van het artikel moet minimaal 1200-1500 woorden of meer zijn. Ik behoud het recht om het bericht op welke manier dan ook te bewerken.
 3. Fotografie: Afbeeldingen, grafieken, grafieken, enz. moeten worden toegevoegd. in het artikel. U kunt ook referenties toevoegen met de primaire bron. Je mag alleen afbeeldingen van Pixabay gebruiken en zonder copyright.
 4. Inhoudskwaliteit: het artikel moet van hoge kwaliteit zijn en u moet uw bijdrage door Grammarly en Hemingway laten lopen om ervoor te zorgen dat de bijdrage grammaticaal correct en leesbaar is.
 5. Presentatie: ik hoop dat je het artikel in het juiste formaat kunt schrijven met titels (in hoofdletters) en links. Alle artikelen moeten worden ingediend in de indeling docs.google.com met HTML-opmaak die gereed is voor publicatie.
 6. Onderwerp: De onderwerpen van de artikelen moeten relevant zijn voor mijn blog.
 7. Bijeenkomst: er zijn geen deadlines, maar ik neem aan dat u op tijd schrijft en een open communicatielijn houdt.

In dit geval kan het artikel niet worden geaccepteerd voor publicatie:

 1. Artikelen over onderwerpen die in strijd zijn met de wet of die de lezer kunnen misleiden of zijn gezondheid kunnen schaden (casino, drugs, gewelddadige inhoud, enz.). Ik heb het recht om publicatie van een artikel te weigeren als ik van mening ben dat het artikel vanwege de inhoud of het onderwerp van het artikel niet geschikt is voor publicatie.
 2. Als het artikel is gekopieerd van een andere site (dubbelzinnige inhoud).

Hoe schrijf ik over mezelf?

E-mail mij op [email protected]

Schrijf in de brief:

 1. Welk bedrijf vertegenwoordigt u en wat is uw website?
 2. Het onderwerp van het artikel dat u wilt publiceren en een korte omschrijving ervan.
 3. Als u van plan bent om links op te nemen, vermeld dan elke doellink die u wilt opnemen (URL en ankertekst voor elke link) (maximaal 1-2 links per artikel).
 4. Stuur me alsjeblieft enkele voorbeelden van andere artikelen die je in het verleden hebt gepubliceerd.

Tarieven en publicatievoorwaarden worden u op uw verzoek meegedeeld.

Ik wacht op je brief.